Sanitace.cz - na úvodní stranu
 

Přípravky ke školení vína

Přípravek Popis Použití Dávkování Balení
POLY-KASILAT Kaseino-silikatová směs s PVPP, ke korekcím tříslovin a barviva, POLY-KASILAT tvoří při kontaktu s vínem jemné vločky, které dokonale sbírají kal. Přidáváte přímo do vína bez předchozího rozpouštění, ca 20 min. mícháte, po 2 - 5 hodinách můžete zfiltrovat. 15 - 50 g/hl předvyzkoušet! Až 100 g/hl při materiálu poškozeném Botrytisem. Kartón:
10 x 0,5kg sáček
KASILAT Kaseino-silikatová směs, pro odstraňování hořkých tónů a zvětralé chuti, stejně tak pachuti po těkavých kyselinkách. KASILAT tvoří jemné vločky => výborný účinek, kompaktní sběr kalu. Přídáte přímo do vína bez předběžného rozpouštění, ca. 20 min. mícháte, po 2- 5 hodinách můžete zfiltrovat. 10 - 60 g/hl
předvyzkoušet!
Kartón:
10 x 1kg sáček
SILIPUR Silikát s aktivním povrchem, pro odstraňování hořkých tónů a zvětralé chuti, stejně tak pachuti po těkavých kyselinkách. KASILAT tvoří jemné vločky => výborný účinek, kompaktní sběr kalu. Přídáte přímo do vína bez předběžného rozpouštění, ca. 20 min. mícháte, po 2- 5 hodínách můžete zfiltrovat. 20 - 30 g/hl
předvyzkoušet!
Kartón:
20 x 1kg sáček
Kbelík: 5 kg
MICROCOL-GRANULE Zrnkový Na-Ca-bentonit, vysoce bobtnající, tím vysoce účinný; použitelný ve vínech a moštech chudých na železo. Ve 20-ti násobném množství vody předbobtnáte: bentonit přidáváte pomalu za stálého míchání do vody, po 12 hod. stání, odstraníte přebytečnou vodu a suspenzi přidáte za stálého míchání do vína. Podle před-vyzkoušení
30-100 g/hl vína
50-200 g/hl moštu
Kartón:
15 x 1 kg sáček
Pytel: 25 kg
GECOLL SUPRA Tekutá želatina, pro čiření moštů nebo vín, v kombinaci s koloidním křemičitanem; pro odstraňování taninů v červených vínech. Roztok želatiny přidáváte přímo do moštu či vína, při čiření přidáte nejdříve koloidní křemičitan a po té želatinu vše za stálého míchání, při úpravě tříslovin: přídáte prvně želatinu a pak koloidní křemičitan. 40-100 ml/hl
Poměr během čiření:
1 díl Sil Floc :
1 díl Gecoll Supra
Kanystr: 22 kg
Kartón:
15 x 1,05 kg láhev
GELATINE EXTRA Nr.1 Prášková, za horka rozpustná speciální želatina k harmonizaci plných, mocných červených vín. Želatinu rozpustíte za stálého intenzívního míchání ve 40 - 50°C teplé vodě, a následně za stálého míchání přidáte do vína. 6-10 g/hl červeného vína je poměr při čiření koloidní křemelinou:
5 dílů Sil Floc :
1 díl GELATINE EXTRA Nr.1
Kartón:
15 x 1 kg sáček
KIESELKLAR KIESELKLAR ve 30%-ním roztoku k čiření v kombinaci s želatinou. KIESELKLAR za stálého míchaní přidáte přímo do moštu či vína. 20-100 g / hl
Poměr s želatinou:
1 díl Sil Floc :
1 díl Gecoll
Kanystr: 25 kg
Kartón:
9 x 1 kg lahev
ALBUCOLL Kapalný slepičí bílek k čiření a k zakulacení červených vín. 1 kg ABLUCOLL odpovídá 32 slepičím bílkům. Tekutý bílek se přímo bez dalších úprav zamícháte do vína. 70-110 ml / hl 1 kg ALBUCOLL stačí pro 4 - 6 barikových sudů Kartón:
10 x 1 kg sáček


 
Sanitace.cz - na úvodní stranu
 Produkty a služby 

 Pivovarnictví a výrobci nápojů
Gastronomie
Vinařství
Hygiena sklepa
Kvašení
Úprava moštu
Školení/čiření/stabilizace vín
Školení - přípravky
Stabilizace - přípravky
Technologie pro zpracování vína
Poradenství pro naše zákazníky
Ostatní potravinářské provozy
Překlady a tlumočení
Reference
Aktuální nabídka

 
 







Doporučujeme:

TM® Desana Max
TM® Amical
Výčepní přívěsy
Dochlazovače - kufry
Video - sanitace
 

Novinky e-mailem
Chci se přihlásit
k odběru novinek:




Copyright © 2003-2004 Michal Vostřel. Všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebGet © 2003-2004 IT STUDIO s.r.o.