Sanitace.cz - na úvodní stranu
 
Home->Produkty a služby->Vinařství->Kvašení->Kvasinky univerzální

Kvasinky univerzální

Kvasinkový kmen Kvasná vlastnost Vhodnost/charakteristika
LALVIN 71 B(“Actiflore primeur”)

Kvasinka s vysokou kvasnou účinností, velmi tolerantní na teploty (do 34°C), optimální teplota 28 - 30 °C, střední potřeba živin. Dávkování: 15- 20 g/h

 

Pro silná červená vína bohatá na extrakty, výrazná taninová struktura, hluboce založené víno s velkým skladovým potenciálem. Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zweigelt, Burgundské modré, Syrah, Merlot.
LALVIN ICV D 47

Plynulé kvašení, vysoká teplotní tolerance, optimální teplota 26 - 30 °C, pro bohatá červená vína, zesilující svůj druh. Dávkování: 15- 20 g/h

Osvědčené pro hebké, jemné Burgundské klasického stylu. Výběr z Burgundu, Burgundské modré, Svatovavřinecké.
LALVIN V 1116 (ICV K 1)

Kvasinka tolerantní na obsah alkoholu, zarovnává obsah taninu skrz zesílené uvolňování Polysacharidů během kvašení, nutná dobré zásobení živinami. Dávkování: 15- 20 g/h

Větší obsah a komplexnost červených vín, výběr Brunello Montalchino.

LALVIN QA 23

Výborné zakvášení již od 10°C, soutěživý faktro K2, nenáročné na živiny a vysoká tolerancev ůči alkoholu (až 16 obj.%), optimální teplota kvašeníje 15 až 32°C Dávkování: 15- 20 g/h

Vytváří svěží citrusové aroma (po citronech, grepech), nízká tvorba kyselinek, oxidu siřičitého a sirovodíku. Vhodné pro Saugvinon, Muškát, Zweigtrebe.

 

 Kvasinky pro univerzální použití.pdf



 
Sanitace.cz - na úvodní stranu
 Produkty a služby 

 Pivovarnictví a výrobci nápojů
Gastronomie
Vinařství
Hygiena sklepa
Kvašení
Kvasinky - bílé víno
Kvasinky - červené víno
Kvasinky univerzální
LALVIN 71 B
LALVIN ICV D 47
LALVIN V 1116 (ICV K 1)
Mikrooxidace a makrooxidace
Malolaktické kvašení
Úprava moštu
Školení/čiření/stabilizace vín
Technologie pro zpracování vína
Poradenství pro naše zákazníky
Ostatní potravinářské provozy
Překlady a tlumočení
Reference
Aktuální nabídka

 
 







Doporučujeme:

TM® Desana Max
TM® Amical
Výčepní přívěsy
Dochlazovače - kufry
Video - sanitace
 

Novinky e-mailem
Chci se přihlásit
k odběru novinek:




Copyright © 2003-2004 Michal Vostřel. Všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebGet © 2003-2004 IT STUDIO s.r.o.